Ведення бізнесу – складний та ризикований вид діяльності, проте для досягнення ефективності та успіху необхідно постійно працювати та удосконалюватися, відповідати умовам сучасних трансформацій та бути конкурентоспроможним.  

Група компаній RIO DESIGN, яка займається дизайнерським ремонтом «під ключ» з меблями і технікою для квартири за фіксованою ціною є відносно молодою, але за короткий час їй вдалось завоювати репутацію надійного і відповідального партнера.

Директором Групи компаній є відома на ринку своїми професійними досягненнями людина з високим рівнем знань, багажем досвіду та досягнень – Вікторія Запара. Вона, як і справжні професіонали, не зупиняється на досягнутому і завжди відкрита для нових бізнес-знайомств.

Днями раніше на базі Торгово-Промислової Палати України відбулась ділова зустріч директора Групи компаній RIO DESIGNВікторії Запари з власником україно-італійської компанії B2Ukraine Олегом Бересневим.

Під час спілкування було презентовано діяльність компаній обидвох сторін та обговорено перспективні напрямки співробітництва.

«Ділові зустрічі, переговори – одні з найважливіших складових у побудові бізнесу. Адже саме це є засобом, взаємозв’язком між людьми, призначеним для досягнення мети. Тому ми завжди радо ділимося теоретичними напрацюваннями, практичними навичками та з приємністю дослухаємось до історії успіху інших компаній. Бізнес-спілкування – це завжди обмін досвідом, а обмін досвідом — це взаємозбагачення. Від того, що його ділять, він тільки примножується», – поділилась Вікторія Запара.

До відома, компанія В2Ukraine – це сучасна компанія, фокусом роботи, якої є консалтинг та впровадження комплексних інноваційних рішень з урахуванням потреб клієнтів.