Сьогодні у голови і співзасновниці громадської організації МОЖУ Аліни Скоморохової день народження.Жінка-лідер, жінка-бізнесвумен, жінка-волонтерка, жінка-медик, жінка-металург, кохана дружина, мама, донька, сестра – і це ще не усі ролі, з якими вона ефективно справляється!

ГО МОЖУ щиро вітає з днем народження, бажає здійснення всіх планів і мрій під мирним небом України 💛💙

Чарівна, відкрита, справжній професіонал, талановита, невтомна, невгамовна, цілеспрямована, з великим серцем – так говорять про Аліну Алімівну всі, хто хоч раз із нею зустрічався ❤️ Звичайно, бажання у такої ЖІНКИ теж особливі.

На своїй сторінці у фейсбуці Аліна Скоморохова написала: “Я дуже люблю квіти….мої рідні та друзі знають, що найкращий дарунок для мене – букет! І так було завжди… Мій ще один день народження під час війни – я замість квітів у руках міцно тримаю зброю, і бажання змінились, ми всі змінились!Друзі! У свій день загадала бажання, зовсім не дівчаче. Тому, всі, хто хотів би мене привітати, подарувати квіти, маленькі приємності – цього разу прошу переслати донат на мою картку для особливого подарунку!Давайте всі разом купимо «залізну пташку» для наших воїнів- ДРОН! Знаю, як такі пташки потрібні нашим хлопцям! А нам всім потрібна така жадана ПЕРЕМОГА!Буду вдячна кожному з Вас!🙏💐 за привітання.”

Картка Приват банку для привітань:

5168745604748183

Долучаємось до привітань!