У Києві пройшов Економічний форум: «Влада та бізнес: Новий суспільний договір». Організатором виступили : Міжнародний центр Балтійсько-Чорноморських досліджень/Centre BBS та Українська Рада бізнесу. До всіх учасників з вітальним словом звернулись президенти України : Леонід Кравчук, Леонід Кучма та Віктор Ющенко. Під час панельної дискусії лунало багато запитань від власників бізнесу, які готові до консолідації заради розвитку і ведення чесного бізнесу в Україні . Один із організаторів форуму і президент Центру політичного діалогу Ірина Верещук наголосила на важливості сьогоднішньої взаємодії влади і бізнесу заради миру і спокою в Україні та пошуку правильного шляху у підтримці українського бізнесу і розвитку економіки України .
Журнал “БізнесWOMAN” виступив інформаційним партнером форуму і в наступного у номері розкриє його напрацювання і основні тези спікерів

Директоа компанії “East West Mentor” Ганна Крисюк також взяла участь у форумі і подякувала організаторам за можливість висловити свої думки і побажання від бізнесу, що потрібно для того щоб бізнес в Україні розвивався і всюди мали бажання інвестувати, бо кожен інвестор чекає гарантій, які сьогодні , на жаль, неготові давати наші політики. Також вона зауважила, що цей форум показав силу консолідації президентів і бізнесу  і можливість напрацювати конструктивні рішення для розвитку бізнесу.