У приміщенні Україно-польського бізнес-центру відбулась зустріч директора групи компаній RIO DESIGN Вікторії Запари з президентом «Міжнародної Амбасади Жінок-Підприємниць» в Україні, директором Україно-польського бізнес-центру Веронікою-Оленою Марчук. 

У ході розмови Вікторія презентувала діяльність групи компаній RIO DESIGN, які займаються професійним дизайнерським ремонтом «під ключ» з меблями і технікою для квартири за фіксованою ціною. Також Вікторія розповіла про особливості ведення проектів їхньою компанією.

У свою чергу Вероніка розповіла про діяльність Україно-польського бізнес-центру та про можливості тісної взаємодії та співпраці. Крім того, Вероніка-Олена Марчук запросила Вікторію Запару стати амбасадоркою «Міжнародної Амбасади Жінок-Підприємниць», до складу якої входять близько 200 жінок, власниць бізнесу, які тісно співпрацюють між собою.

«Сьогодні жінки є важливим рушієм бізнесу і з допомогою нашої Амбасади мають можливість вигідно співпрацювати та організовувати міжнародні проекти. Саме тому ми запрошуємо до співпраці успішних та впливових жінок», – поділилась президент «Міжнародної Амбасади Жінок-Підприємниць» в Україні Вероніка-Олена Марчук.

«Я вважаю, що напрямок, який розвиває Вероніка є дуже важливим для українських жінок. Долучитися до Амбасади є ще одним вагомим кроком для розвитку групи компаній RIO DESIGN, адже нашими клієнтами є успішні жінки, які мають свій бізнес та керують великими компаніями. Ми вирішуємо найважливішу для них задачу – економимо час, який є безцінним. Беручи на себе дизайн інтер’єру «під ключ» ми не тільки вирішуємо всі питання в цьому напрямку, а ще й підкреслюємо особистість кожної з них за допомогою інтер’єру», – відповіла директор групи компаній RIO DESIGN Вікторія Запара.