У Волновасі відбувся третій Зимовий молодіжний бал для молоді з особливими потребами , за підтримки народного депутата України Дмитра Лубінця, Волноваської районної ради та райадміністрації , ГО»Жіноча рада Донбасу», Міжнародного Об`єднання Жінок Українок, журналу БізнесWoman . Впродовж свята журі обрали королеву балу нею стала Мухіна Ганна а також журі визначило кращу танцювальну пару – Фiрсова Дiана і Терлецкiй Станiслав.

Художня програма була насичена піснями і танцями а ще різноманітними майстер-класами. Після запальних танців організатор запросили до слова засновницю журналу БізнесWoman, яка провела благодійний аукціон дитячих робіт і найбільше картин викупив народний депутат України Дмитро Лубінець, а також голова жіночої ради Донбасу Наталія Купріна та один лот придбала передавши кошти з Києва Розалія Кобилянська.

Впродовж свята Молодь проводила майстер класи , танці, конкурси а по завершенні всі учасники отримали подарунки та святковий обід. Від Донецької обласної адміністрації учасників привітала Лідія Золкіна і пообіцяла наступного року провести великий обласний бал для молоді з особливими потребами і організувати ще більш масштабнішу програму. Завершальним акордом свята був великий солодкий торт від голови Волноваськоі районної ради Валерія Лубінця , та особливі подарунки всім учасникам від Дмитра Лубінця. За словами Ганни Крисюк, цей бал був не таким як усі попередні бо був організований тільки для молоді з особливими потребами і основна увага, програма і конкурси були тільки для них тому це дуже позитивно усіма учасниками сприйнялося і нам всім партнерами це приємно, але особливі слова вдячності хочеться висловити Ользі Сидоренко, яка зуміла цей захід провести краще аніж минулого року і наповнити серця молоді радістю і щастям .