Це історія справжнього бізнес-партнерства та щирої українсько-німецької дружби, перевіренної роками! Не виникало жодного сумніву, що з першого дня війни компанія наших німецьких партнерів Lamilux Heinrich Strunz Holding GmbH & Co долучиться до допомоги українському народу, за що щиро дякуємо керівництву компанії Dr. Heinrich Strunz,Dr. Dorothee Strunz, молодому поколінню  Dr.Alexander Strunz  та Johanna Strunz.
Під час візиту Аліни Скоморохової, як голови ГО МОЖУ Міжнародного об‘єднання жінок українок, була підписана угода про надання гуманітарної допомоги нашій організації з метою підтримки дітей та жінок, які страждають у результаті війни з росією, та здійснено передачу автомобіля Форд транзит.
Також у рамках проєкту Greening of the Planet разом з пані Johanna було висаджено дерево сакури, як символ миру та дружби!
Особливі емоції у наших німецьких партнерів викликали малюнки від маленьких українців, де діти відобразили картини війни…
Діти України мають право жити у вільній, мирній, рідній країні! Діти України повинні засинати слухаючи батьківське лагідне слово, а не завивання сирен… Сотні діток загинуло, сотні отримали поранення, мільйони отримують психологічні травми… Щоб зупинити російське свавілля у 21 столітті в світі об‘єднуються мільйони жінок, а наші воїни відвойовують кожен клаптик землі від окупантів!
Особливі слова подяки нашому щирому другу Jochen Specht за допомогу, підтримку та організацію візиту!
Разом до Перемоги!🇺🇦🇩🇪🇺🇦🇩🇪


#МОЖУ, #АлінаСкоморохова, #війна2022, #Україна, #МШДУ