14 грудня Торгово-промислова палата України відсвяткувала своє 45-річчя з дня створення. На урочистостях з нагоди 45-річчя побувала і засновник журналу БізнесWoman Ганна Крисюк. Відрадно що цього року ТППУ виступила партнером міжнародного жіночого бізнес-форуму БізнесWOMAN2017, організатором якого і виступив відомий глянець. 

Створена 1973 року на базі Українського республіканського відділення в Києві та Харкові й Одеського відділення Торгово-промислової палати СРСР система торгово-промислових палат протягом багатьох років в Україні є центром ділової активності для бізнес-спільноти.

Палата має давні традиції і значний досвід зі сприяння розвитку підприємництва, залучення у вітчизняну економіку іноземних інвестицій. Торгово-промислова палата  постійно розвивається, освоює нові види діяльності, бере активну участь у просуванні українських товарів і послуг на зовнішньому ринку. Зусиллями торгово-промислових палат розширюються і міцніють міжнародні ділові зв’язки та імідж України, народжуються і реалізуються бізнес-проекти.

Як і 45 років тому, Торгово-промислова палата України продовжує бути надійним партнером Уряду України, голосом бізнесу до влади, зберігаючи високий професіоналізм, забезпечуючи динамічний економічний розвиток торгівлі та промисловості України.

ТПП України сьогодні демонструє діловому суспільству вміння відповідати викликам часу, приймати і реалізовувати стратегічні завдання з розвитку економіки держави.