Сьогодні в УНІАН презентували новий міжнародний проект «Жінки в політиці Україна-ЄС».  

Метою проекту є збільшення кількості жінок в українській політиці за допомогою європейського досвіду і прискорити інтеграцію України в ЄС через жіночий рух.

Організатором проекту виступає Марта Барандій, голова ГО «Promote Ukraine». Співорганізатор – Ганна Крисюк, власниця журналу БізнесWoman та менеджер проекту – Аліна Ничик.

Під час прес-конференції організатори коротко розповіли про поетапну реалізацію проекту, можливості участі в ньому жінок українок, як “просувати” справжні реформи і змінювати Україну на краще, а також представили партнерів, які долучаються до реалізації проекту в Україні, серед них: Катерина Ілікчієва (адвокат), Олена Бекреньова (голова Фонду Богдана Гаврилишина), Марія Дмитрієва (гендерна експертка), Ірина Головатенко ( керівник жіночого клубу позитиву «Дівчата») та інші.

За словами Ганни Крисюк даний проект є унікальним і має дуже правильну місію, щоб допомогти українським жінкам знайти Європейську підтримку, набратись професійного досвіду і збільшити чисельність жінок в наступному українському парламенті, які точно принесуть набагато більше користі суспільству і зможуть провести вкрай важливі реформи для наших дітей і кращого майбутнього України.

У рамках прес-конференції було презентовано і новий номер журналу БізнесWoman, який розповсюджується в 25 країнах світу і на обкладинці якого організаторка міжнародного проекту «Жінки в політиці Україна-ЄС»- Марта Барандій.