1-го червня у місті Хмельницькому відбудеться Міжнародний жіночий форум «Жіноче лідерство в часи викликів». Це надзвичайно важлива подія для всіх, хто цікавиться питаннями жіночого підприємництва та соціальної відповідальності.

Захід відбудеться завдяки Програмі USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Організатором заходу виступає громадська організація «МІЖНАРОДНЕ ОБ’ЄДНАННЯ ЖІНОК-УКРАЇНОК» за сприяння Хмельницького міського голови та Хмельницької торгово-промислової палати.

«Українська жінка сьогодні – це бізнес-леді, берегиня та воїн. Ми демонструємо всьому світу здатність мобілізувати свої ресурси в умовах війни та стати потужним економічним фронтом. Жінки бізнесу об’єднують всі можливості задля формування мирного, переможного майбутнього. Наразі ми всі – жінки МОЖУ», – ділиться організаторка Форуму, голова правління ГО «МОЖУ», генеральна директорка ТОВ «Тін Імпекс» Аліна Скоморохова.

«Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує жіноче підприємництво шляхом подолання гендерних стереотипів у бізнес-секторі, організації тренінгів для жіночого бізнесу та грантової підтримки. За умов війни це питання особливо актуальне, адже жінки демонструють лідерство, ведуть бізнес та забезпечують стійкість економіки України. Форум стане ефективним майданчиком для обміну досвідом та корисною інформацією для розвитку власної справи. Також нещодавно ми оголосити грантову програму, спрямовану на підтримку жінок-підприємниць та сімейного бізнесу та детальніше розповімо про її переваги під час заходу», – зазначає Олеся Залуська керівниця Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Партнери форуму «Жіноче лідерство в часи викликів»:«Business Woman Club», журнал «Business Woman», ТОВ «Тін Імпекс», ТОВ «Автобан Трейлерз Україна», ТРК «Перший Подільський», АТ «Державний ощадний банк України», Торгово-промислова палата України, Business Event Agency.

Програма заходу передбачає дві секції. У першій секції Форуму: «Особливості жіночого підприємництва під час війни. Грантові програми та інструменти підтримки в особливих умовах» буде висвітлено роль жінок-підприємниць в час воєнних викликів, їхній внесок у підтримку економіки країни. Також буде презентовано грантові програми та інші інструменти підтримки жіночого підприємництва, які допомагають зменшувати ризики та забезпечувати стійкий розвиток підприємств за умов війни.

Друга секція Форуму: «Кращі практики жіночого бізнесу і соціальної відповідальності» презентує успішний жіночий бізнес та висвітлить важливі аспекти соціальної відповідальності.

Щоб взяти участь у заході потрібно попередньо зареєструватись онлайн. Участь є безкоштовною. Після успішної реєстрації ви отримаєте підтвердження, адресу та програму події.

Не пропустіть можливість зустріти відомих та досвідчених підприємниць і лідерок галузі, отримати корисні поради, підтримку й інструменти для розвитку свого бізнесу.

Реєстрація вже відкрита! Зареєструватись на захід можна за посиланням https://forms.gle/42Nj3rzyEsdy4weA8

Акредитація ЗМІ по номеру телефону: +380 95 056 91 80.